poniedziałek, 4 lutego 2013

Szaszłykarka - urządzenie do produkcji szaszłyków

Lato tuż, tuż. Restauratorzy i producenci żywności zaczynają się ostro przygotowywać do sezonu wiosenno letniego. Najbliższym wyzwaniem będzie majówka, sezon rodzinnego grillowania i wyjazdów w plener. Poza typowymi kiełbaskami z grilla, dużą popularnością cieszyć się będą szaszłyki. Aby ułatwić pracę, zaoszczędzić czas i trud pracownika polecam urządzenie do robienia szaszłyków. Poniżej przedstawiam produkt wraz z opisem i aktualną ceną (4 luty 2013 r)
 
Urządzenie do szybkiego i prostego tworzenia szaszłyków. Posiada płynną regulację wysokości mocowania patyczków, jest proste w obsłudze i łatwe do czyszczenia i mycia.



Cena brutto:  21 147,40 zł
Opis produktu
Urządzenie pozwala wyprodukować od 200 – 300 szt. szaszłyków w ciągu godziny przy jednoosobowej obsłudze. Natomiast zespół 3 osobowy może wyprodukować w ciągu godziny do 900 szt. szaszłyków.

- szybkie dostosowanie maszyny pod produkcję: poprzez zmianę pojedynczych ustawień możemy stworzyć szeroki wybór różnych szaszłyków
- wszechstronność: od 1 do 7 kawałków mięsa na szaszłyku; równe i modyfikowalne odstępy między mięsem a warzywami
- możliwość dowolnego układania warzyw i owoców
- możliwość zastosowania patyczków różnej długości
- wysunięcie gotowych szaszłyków automatycznie lub manualnie
- wszystkie szaszłyki mają ten sam kształt i tradycyjny wygląd
- bardzo wygodne podajniki mięsa i warzyw oraz patyczków
- rozkładanie produktów może być wykonywane przez 2-4 pracowników w ergonomicznych warunkach

Wymiary urządzenia: 685 x 640 x 540 mm
Waga: 25 kg